Erhverv

Maxibianca kan benyttes i en lang række erhvervsmæssige sammenhænge, hvor du som medarbejder har brug for at transportere dig rundt over større afstande, som er for langt til fods eller på cykel og for besværligt i bil. På den måde undgår du at møde op med sved på panden eller komme for sent, fordi du ikke kunne finde en dyrt betalt parkeringsplads.

Sammenklappelig og let

Med sin sammenklappelige funktion og 18 kg. er Maxibianca nem at have med i bilen eller offentlig transport.

På den måde kan du parkere tæt på midtbyen eller tage toget ind og så benytte scooteren til at køre det sidste stykke på arbejde eller transportere dig rundt til kundemøder eller lignende.

Miljøvenlig og støjsvag

Da der er tale om en el-scooter, er der ingen ubehagelige udstødningsgasser eller støj til at genere dig og din omverden. Maxibianca kan derfor benyttes på messer, sygehuse eller andre indendørs steder, hvor der er behov for hurtig transport over større afstande.

Tal og facts

Det tager ca. 3½ time at lade batteriet fuldt op. Rækkevidden pr. opladning er 30-50 kilometer, da kørestil, terræn og temperatur har en indflydelse på batteriets holdbarhed.

Maxibianca har en topfart på 25 km/t, hvilket betyder, aldersgrænsen er minimum 15 år. Det betyder også, at el-scooteren går ind under cykelreglementet, så den kan benyttes på cykelstier og kræver ikke knallertkørekort.

Maxibianca K1 koster 11.995 kr. eks. moms.

Læs mere om tekniske specifikationer, udstyr og ekstraudstyr under Produkter.

Logo

Du kan få påsat logo, firmanavn eller en personlig markering på el-scooteren, hvilket kan købes i to pakker.

Pakke 1: Logo på begge sider, 520,00 kr. eks. moms.
Pakke 2: Logo på front og begge sider, 720,00 kr. eks. moms.

Maxibianca med logo
Eksempel på hvordan et logo tager sig ud på en Maxibianca
Create your website at WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close