Om

Maxibianca er en del af Go 4 Nordic, som er en dansk virksomhed, der fokuserer på at producere og distribuere bæredygtige produkter og teknologier, som har en positiv effekt på miljøet og kundernes fritids- og arbejdsliv.

Formål og anvendelighed

Således er formålet med Maxibianca K1-scooteren at gøre det nemmere for vores kunder at komme fra A til B bekvemt, hurtigt og miljøvenligt. Vi ønsker, kunderne skal have muligheden for at komme frit omkring samtidig med, de sparer tid og penge og er uafhængige af fysisk udfoldelse.

El-scooteren kan være til gavn i mange forskellige sammenhænge, og nedenfor kommer tre anvendelsesmuligheder.

Til pendleren

Har du problemer med at finde parkering i storbyen, når du kommer til eller fra arbejde, kan du parkere bilen væk fra centrum og køre det sidste stykke på Maxibianca-scooteren. På den måde har du langt større muligheder for at finde en gratis parkeringsplads, så du sparer både tid og penge.

Til den ansatte

Har du behov for at komme omkring i forbindelse med dit arbejde, men er det for langsommeligt at gøre til fods eller besværligt at gøre i bil, kan Maxibianca-scooteren gøre din arbejdsdag lettere. Hvis du eksempelvis har en række ærinder i byen i løbet af en dag, kan du parkere bilen ét sted og benytte scooteren resten af dagen uden at skulle tænke på trafik og parkeringsproblemer.

Til fritidsmennesket

Har du båd eller campingvogn og vil gerne komme omkring, når fartøjet er fortøjet eller vognen camperet, er Maxibianca-scooteren et oplagt valg, da den med sin sammen-klappelige funktion og vægt på 18 kg. er nem at have med sig. På den måde har du en langt større rækkevidde og får dermed muligheden for at køre ud i det blå og opleve eksempelvis naturen og seværdigheder, der ikke ligger i umiddelbar nærhed af campingpladsen eller lystbådehavnen.

  • Maxibianca natur
Create your website at WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close